A cégalapítás is mehet olyan könnyen, mint egy lámpa vásárlás

Amikor betérek egy boltba, mindig célirányosan közlekedek és általában nem kalandozok el, nem szoktam impulzus vásárlásokat csinálni. Mivel nem igazán szeretek vásárolni, ezért szeretem hamar letudni. Szerintem csak egy szükséges dolog a vásárlás, ezért, ha szükségem is van valamire, akkor általában az interneten utána nézek, hogy milyen termékek kaphatóak, és személyesen már csak azt az egyet kell megkeresnem, amire nekem szükségem van. Ezzel időt is spórolok magamnak, hiszen nem kell a sorok között nézelődnöm és gyorsan végzek is.

Amikor a cégalapítás menete volt a kérdés, akkor megkértem egy szakértőt a témában és az ő segítségét kérdtem a minél hamarabbi indulás érdekében. Ezzel sok buktatót megúsztam és gördülékenyebben tudod menni az egész cégalapítás. Mivel nem szerettem volna székhelynek a saját otthonomat bejelenteni, ezért a Székhelyszolgáltatás segítségét kértem. Ők segítettek olyan székhelyet találni, ami nem csak hogy az én jelenlétem nélkül is működik, de olyan településre lett bejelentve, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ez pedig nagy segítség volt a számomra. Hiszen a Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően a cégalapítás menete sokkal gyorsabban ment, mint azt vártam. Több mindenben is tudnak segítséget nyújtani, így érdemes lehet mindenkinek felkeresni őket, aki nem elégedett a székhelyével vagy szívesen váltana. Hiszen a székhely módosítást k9nnyen és egyszerűen meg lehet tenni mindenféle magyarázat nélkül.

cégalapítás menete

Mit nyújt számodra a Székhelyszolgáltatás?

A Székhelyszolgáltatás már több, mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik, ennek köszönhetően pontosan tudják azt, hogy hogyan tudják számodra a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtani. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így törvényesen és jogszerűen tudnak eljárni minden esetben. A tudásukat pedig folyamatosan bővítik, így az aktuális szabályoknak megfelelően járnak el mindig. Pénzügyileg stabilak, a Bisnode által minősítve is van a cég, így mindenképpen megéri a beléjük fektetett bizalom.

Mit nyerhetsz, ha őket választod?

A Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően nem kell adminisztrációt fenntartani sem irodát bérelni. Hiszen ők végzik el a szükséges adminisztrációt és a székhelynek bejelentett helyen a küldeményeket minden esetben átveszik. Többé nem kell attól tartani, hogy egy-egy ajánlott levél nem kerül átvételre és e miatt valami baj történik. A leveleket átveszik, majd szkennelve elektronikusan elküldik neked. A csomagokat pedig minden hónap végén össze gyűjtik és a következő hónap elején kézbesítik neked a kért címre. Ezzel megkönnyítik a munkádat hiszen nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznod, elég a cég ügyeire figyelned. A székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják és havonta 1x tárgyalót is lehet bérelni díjmentesen. Ha nincs irodád, akkor ez egy nagyon jó lehetőség lehet számodra. A cégtáblára pedig még a cégnevet is kihelyezik.

Mint látható, sok dologra nem is kell figyelned, ha a Székhelyszolgáltatást bízod meg ezzel a feladattal. Nagy könnyebbséget tud jelenti minden vállalkozó számára, ha az ilyen adminisztratív és egyéb kisebb feladatokat valaki más látja el. Nekem legalábbis mindenképp könnyebbséget jelent és nagyon örülök, hogy rájuk találtam még a cégem indulása előtt.

Amikor először rákattintottam az oldalukra, akkor egy nagyon szép designal rendelkező honlap fogadott. A színek tökéletesen lettek megválasztva, teljesen átlátható és minden egy helyen megtalálható, nem kell több oldalt, fület is megnyitni, ha keresünk valamit.

Szeretem, ha valami praktikus és könnyen működik, így nem is volt csoda, hogy egyből megtetszett, amit az oldalukon láttam.

Ha számodra is fontos, hogy egy megbízható csapat foglalkozzon a vállalkozásod székhelyével és ne neked kelljen mindent elintézni és mindenre figyelni, akkor a Székhelyszolgáltatás csapatát csak ajánlani tudom. Főleg, ha olyan helyre szeretnéd bejelenti a cégedet, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ezt persze a könyvelőddel érdemes átbeszélni, hiszen nem mindenki számára ez a legjobb választás. Néha úgy jössz ki a legjobban, ha még iparűzési adót is kell fizetni. Minden vállalkozás más, így a költségek is, ezért alaposan át kell gondolni minden ilyen döntést.

Nézd meg te is a Székhelyszolgáltatás oldalát és döntsd el, hogy Te szeretnéd-e kérni az ő segítségüket. Amennyiben igen, szinte biztos vagyok benne, hogy neked sem fognak csalódást okozni. Hiszen felkészültek, jó kapcsolataik vannak és pontosan végzik a munkájukat.