A lolmarkt.hu talán a legjobb pólókészítő webshop idehaza

Egy lakásfelújítás nem várt dolgokat is hozhat magával, mint arra rájöttem. Nem arra gondolok, hogy rejtett turpisságok derültek ki a lakásomban, sokkal inkább arra, hogy ennek kapcsán ismertem meg a lolmarkt.hu pólókészítő webshopot. Történetesen éppen az új lámpáim beszerzésében voltam, és egy barátomat kértem meg, hogy segítsen, mert nekem nincs autóm, és valahogy el kellett jutnom a lámpaboltba. A megbeszélt napon találkoztunk, és indultunk is. Egyből feltűnt, hogy mennyire jópofa, ötletes pólót visel, amihez hasonlót korábban senkin sem láttam. Eleinte szó nélkül hagytam a dolgot, de később, mikor már visszafelé tartottunk, egyszerűen nem bírtam a kíváncsiságommal, és meg kellett kérdeznem tőle, honnan vette. Elvigyorodott, és nyugtázta, hogy újabb embernek keltette fel az érdeklődését. Elmesélte, hogy a lolmarkt.hu oldalról rendelte, és ha engem is érdekel az ilyesmi, akkor keressem fel, nem fogok csalódni.

Nem tévedett, mert este, mikor már túl voltam a cipekedésen és a kicsomagoláson, lezuttyantam a kanapéra, és kikerestem az említett lolmarkt.hu oldalt. Úgy voltam vele, hogy veszíteni nem veszthetek semmit, legfeljebb nem találok olyat, ami tetszik. Nos, ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Mindig is szerettem a színes, ötletes ruhadarabokat, és amit a LOLmarkt kínál, az mindennek a kvintesszenciája. Elképesztően sok saját mintával rendelkeznek mindenféle kategóriában, kezdve a kutyás-macskás pólókkal, a italozósokon át egészen a családi, vagy éppen a disznó humorú feliratokig. És mindezeket remek grafikákkal, mintákkal teszik látványosabbá, hogy még mutatósabbak legyenek! Mit mondjak, vannak, akikbe annyi kreativitás szorult, mint 10 másik emberbe.

Mint az oldalról megtudtam, a lolmarkt.hu nem csak webshop, hanem üzleteik is vannak szerte az országban, ahol akár személyesen is leadható a rendelés, és ha nincsenek nagyon elhavazva, vagy nem kell a mintán nagyon sokat dolgozni, akkor rövid időn belül el is készítik. De most jön a legjobb: egyedi pólók készítését is vállalják hozott mintával, akár nagyobb mennyiségben is! Vagyis ha valakinek támad valami kreatív ötlete, netán kifejezetten személyre szóló ajándékot szeretne adni egy hozzátartozójának, az nyugodtan fordulhat hozzájuk, bármit elkészítenek.

A mintákat többféle színű és méretű pólókra kérheted, és ha valami rosszul sikerülne, például mérethibás lenne a kész darab, akkor garanciát is vállalnak rá. De ha valaki nincs tisztában a saját méreteivel, akkor az inkább ne rendeljen ruhát online… Viszont ha leadtad a rendelésedet, nem kell sokat várnod, mindössze pár nap, és a futárszolgálat kihozza neked bárhová az országban. Szóval abszolút kényelmesen, a saját igényeid szerint rendelheted meg a neked tetsző pólót, a lolmarkt.hu pedig kiküldi. Azt hiszem, ezen a ponton éreztem magam meggyőzve, és össze is gyűjtöttem pár ötletes pólómintát, ami nagyon megtetszett. Ha letudom a felújítást, és egy kicsit felocsúdtam a megpróbáltatások után, azt hiszem, egy-két ilyen pólóval fogom magam megajándékozni. Úgyis ráfér a ruhatáramra egy kis frissítés.