Lámpaboltban találtam meg a legszuperebb lánybúcsús programot

Valamelyik nap elmentem az egyik kedvenc világítástechnikai üzletembe átvenni az online leadott megrendelésemet. Jobban szeretem online megrendelni a cuccokat, mert akkor már csak be kell ugranom az üzletbe átvenni őket. Ez így általában nem tart tovább 5 percnél Na, ez a számításom most pont nem jött be, mert akkora sor volt valamiért a lámpaboltban, hogy vagy 20 percet kellett várakoznom, hogy az eladó tudjon velem foglalkozni.

“Jól van, akkor legalább már hasznosan töltöm el ezt az időt”- gondoltam, és amíg sorban álltam, elkezdtem lánybúcsú programok után kutatni. A tesóm, Kriszti ugyanis nyáron házasodik meg, és én lettem megbízva a lánybúcsú megszervezésével.

Gyorsan rátaláltam a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalra, amelynek az ajánlatai minden várakozásomat felülmúlták. Épp csak átfutottam a BalatonPRO kínálatát, mivel már csak egy ember volt előttem a sorban, de már így is nagyon megtetszett. Volt itt minden: balatoni vitorlázás, korlátlan italfogyasztás, siófoki bulizás, wellness, és balaton parti vacsora és reggeli is. Sőt, ahogy láttam, még a vitorláson való éjszakázásra is van lehetőség. Ennyiféle élményt kaphatunk meg remek áron. 3 különböző csomagot is kínálnak, ahol különböző arányban vannak összeállítva a fentebb említett programok.

Gyorsan el is mentettem a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalt a kedvencekhez, hogy hazaérve tüzetesebben is meg tudjam majd vizsgálni. Külön tetszett, hogy rossz idő esetére még B tervet is kínálnak, beltéri programok formájában egy Balaton parti szálloda bárjában. De ha ez a felvetés nem tetszik, akkor akár másik időpontot is választhatunk, vagy lemondhatjuk a foglalásunkat. Engem megnyugtatott, hogy a BalatonPRO ennyire rugalmas. Azt hiszem meg is találtam Krisztinek a tökéletes balatoni lánybúcsú programot.