Lámpát venni mentem, és (nemcsak) azzal távoztam

Néhány héttel ezelőtt már észrevettük, hogy hol működik a nappaliban lévő álló lámpa, hol nem. Sajnos pár napja pedig ott tartunk, hogy már be se kapcsol. Bevallom, az elején még elgondolkoztam azon, hogy megszereltetem. Aztán rájöttem, hogy az valószínűleg nem lenne egy olcsó mulatság. Ez a lámpa pedig amúgy sem egy mai darab, szóval amellett döntöttünk, hogy akkor veszünk helyette egy újat. Már másnap el is indultam a beszerző körutamra. Nem kellett sokáig keresnem, mire találtam egy nagyon szimpatikus lámpaboltot. Az egyik eladó segítségével hamar kiválasztottam a megfelelőt. A pénztárnál viszont valamire figyelmes lettem, amit eddig nem láthattam, de nagyon megtetszett. Nem, nem egy másik lámpa volt, hanem az egyik eladó pénztárcája. Annyira megtetszett, hogy muszáj volt megkérdeznem honnan van. Az eladó – mint addig minden másban is – nagyon segítőkész volt. Elárulta hogy a CipoMarket.hu webáruházában tett rá szert. 

Cipő, táska, pénztárca…

Furcsának tűnt, hogy egy ilyen nevű oldalon van a cipők mellett más is, de végül a saját szememmel is megbizonyosodhattam róla, hogy van. Ráadásul elég sok minden más is. Vannak a kínálatban táskák, pénztárcák, övek is. Első körben én a pénztárcákra voltam kíváncsi. Kicsit trükkösebb volt megtalálni őket. Az oldalon vannak főkategóriák, amelyeket már a kezdőlapon is láthatunk, a pénztárcáját viszont az oldalmenüben találtam meg, a kategóriák aloldalon belül. Innentől kezdve pedig indulhatott a keresgélés. Legtöbbször beállítok szűrőket, amikor keresek, de ezúttal nem tettem, mert nem volt konkrét elképzelésem azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnék. Szerencsére a cég oldalán van kínálat, de nem 10-20 oldalnyi termék, így szívesen végignéztem az összes találatot. 


Elég sokféle pénztárca volt a kínálatban, köztük több bőrből készült darab is. Én a hosszabb, nagyobb pénztárcákat részesítem előnyben, mert szeretem az összes kártyámat, ajándékutalványomat belepakolni. Úgyhogy, nekem a sok rekeszes, nagyobb tárcák tetszenek, így többnyire azokat néztem meg. Színben inkább az egyszínű, kevésbé feltűnő darabokat szeretem, de itt a CipoMarket.hu-n szerencsére van ilyen is, meg olyan is. Néhány percig keresgéltem, mire ráleltem az igazira egy bőr, kívül szolidan egyszínű, belül rengeteg színben pompázó pénztárca személyében. Valamiért megtetszett, hogy bár kívül szolid, de belül vidám és színes. Emellett megfelelőnek tűnt arra a célra is, hogy telepakolhassam.

Első látogatás és első vásárlás


Nem haboztam sokáig, bele is került a kosaramba. Mivel új vagyok a CipoMarket.hu oldalán, ezért beregisztráltam, hiszen a későbbi vásárlások alkalmával nem kell majd megadnom az adatokat. Ez néhány percet vett csak igénybe. Meg kellett adni a nevemet, az e-mail címemet, és a címemet. Itt egyébként be lehet állítani a szálltási vagy számlázási címet, ha az eltérő. Ezek után már csak ki kellett választanom a fizetési és szállítási módot. Itt a Pick Pack Pont és a házhozszállítás közül választhattam. Én végül azért döntöttem az előbbi mellett, mert úgy nem kell alkalmazkodnom a futárhoz. Ami a fizetést illeti, ott pedig az utánvételes mellett döntöttem. Nekem az előreutalás kicsit macerásabbnak és időigényesebbnek tűnt. Ilyenkor ugyanis meg kell várni, míg valaki a cégtől felveszi velünk a kapcsolatot az utalás részleteiről. A kiszállítás pedig csak az összeg beérkezését követően történik.

Néhány napot követően pedig meg is kaptam az értesítést, hogy mehetek a csomagomért a Pick Pack Pontra. Alig vártam, hogy meglássam milyen a termék élőben. Nem csalódtam. Pont ugyanolyan volt, mint a képeken (ha nem szebb). Minőségre is megfelelő, szóval megérte az árát. Igazán örülök, hogy a lámpaboltban ezzel az ajánlással is gazdagodtam és megismerhettem a https://cipomarket.hu/ weboldalt.