Lámpavásárlásnál kaptam tippet az online is elérhető patikához

Számomra az egyik leghangulatosabb üzlet a városban az egyik lámpabolt, ahová gyakran csak beszélgetni is betérek, mivel régiségekkel is foglalkoznak, amik engem, mint művészettörténészt mindig lenyűgöznek. Csak győzze a férjem azt a sok szépséget, amit haza szoktam vinni! Külön tárolónk van azoknak a lámpáknak, dísztárgyaknak, kiegészítőknek otthon, amiket épp nem használunk. Néhány havonta, félévente ugyanis cserélgetem őket, hogy mindig egy friss összhatása legyen a lakásnak.

Legutóbbi látogatásomkor mondjuk igencsak bosszankodtam, mert a hozzánk legközelebb eső gyógyszertár (ami szinte a lámpabolt szomszédságában volt) hirtelen, se szó, se beszéd bezárta kapuit. Épp panaszkodtam az üzletvezető hölgynek, akivel már egy ideje bizalmasabb viszonyba kerültem, amikor is ajánlott nekem egy olyan weboldalt, ahol még ha mindent nem is, de csomó olyan dolgot beszerezhetek online, ami egy patikának általában szerves tartozéka. Ez az online gyógyszertár nem más, mint a Prevenció Patika webáruháza, házhoz szállítást és országszerte több száz csomagátvételi pontot biztosítva, széles szortimenttel és kedvező árakkal.

Korábban nem is gondoltam volna, hogy egy online gyógyszertár ilyen fokú kényelmet tud nyújtani, de nem is vásárolok azóta máshonnan, csak a Prevenció Patika webáruházából! Imádom, mert baba-mama dolgokat is beszerezhetek itt, a szokásos vitaminjainkat, valamint a nyárra készülve az egész család fényvédő termékeit, és a kedvenc bőrápoló kozmetikumaimat is. Megbízható és világszerte ismert márkák termékei közül tudok válogatni az otthonom kényelméből, hát kell ennél több? Ezért is gondoltam, hogy megosztom itt, a blogon az online gyógyszertár áldásos “velejáróit”, hiszen úgy érzem, sok gond lekerült a vállamról, mióta itt adom le a rendeléseimet. Ez az elmúlt pár hónapban öt rendelést jelent, mindegyik alkalommal az ígért határidőn belül hozta a futár a terméket, ráadásul – mivel mind az ötször 14 ezer Ft felett vásároltam – a szállítás teljesen ingyenes volt számomra.

A honlap különleges funkciója továbbá, hogy segítségével egészségügyi szakemberekkel is felvehetjük a kapcsolatot, akik a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adataink és információink alapján fogják velünk felvenni a kapcsolatot és segítenek eligazodni a problémánkat vagy kérdésünket illetően.

Aki pedig a Prevenció Prémium Klub tagságának előnyeit szeretné élvezni, az a honlapon erről is részletes tájékoztatást kaphat. Mik az előnyei, milyen kedvezményekben és ajánlatokban részesül egy Prémium Klub tag? Minden kiderül a weboldalról, nézz utána, ígérem, nem fogod megbánni!