Nem csak patront, alkatrészt is itt vettem a nyomtatóhoz

Szeretek az interneten vásárolni, mert egyszerű, gyors és bármikor nézelődhetek. Így vettem a lámpákat is az új lakásba, sőt, az irodát is átrendeztem, már ami a fényeit illeti. A lámpák, a fények mindig is fontos szerepet játszottak az életemben, hisz egy-egy csodaszép lámpa be tudja aranyozni a napomat.

Vannak azonban olyan dolgok, melyeket eddig igyekeztem másra bízni. Lévén, hogy én annyira nem értek hozzá. Ilyen volt a nyomtatópatronok megvásárlása is. Egy ideig. Aztán viszont rátaláltam erre a webáruházra, így azóta már én magam intézem a bevásárlást. Sőt, nem csak patronokat, hanem az alkatrészeket is itt vásárolom meg.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz - eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu – ilyen egyszerű, hisz itt minden megvan, ami a nyomtatóhoz kell. Több mint egy tucatféle nyomtatóhoz találhatók itt patronok. Nem csak a nagy gyártók, hanem a kisebbek eszközeihez is találunk itt festéket és alkatrészt is. Nem kell full készleteket vásárolni, elég csak azt, ami kifogyott. Nálam például megmagyarázhatatlan módon tripla olyan gyorsan fogy a magenta festék, mint a cián vagy a sárga. Bajban lennék, ha csak készletet lehetne vásárolni.

Szerencsére a nyomtatoalkatresz.hu webáruházban külön veszem meg a különböző színeket, és persze a feketét. Ráadásul mennyiségi kedvezmény is jár. Kettő darab felett is, bár érdemes hármat venni mindenből. A kedvezmények nem csak az adott színre érvényesek, vehetek például egy feketét, egy ciánt és egy magentát, erre a három patronra is ugyanúgy jár a kedvezmény.

A szállítás pedig értékhatárról függetlenül ingyenes. Ez azért a mai világban elég ritka, de milyen jó is, hogy nem kell ezzel számolni. A szállítás tehát ingyenes, az akció pedig azonnal él, a mennyiségi kedvezmény miatt már rögtön csökkennek is az árak. Nem csoda, hogy szeretek itt vásárolni.

Azért is, mert egyszerűen kezelhető a felület, elég csak kiválasztanom, hogy pontosan milyen típusú nyomtatóhoz szeretnék festékpatront vásárolni, máris csak azokat látom, melyek garantáltan kompatibilisek. Egyébként elárulom, hogy a patroncsere sem nagy ördöngösség ám.

A nyomtatoalkatresz.hu számomra tökéletes választás volt, mert itt mindig találok olyan terméket, amire szükségem van, és még csak várnom sem kell sokat, nem kell hetekig izgulnom, hogy elég lesz-e a festék a nyomtatóban, vagy ki fog-e fogyni. A rendelés után egy-két nappal már hív is a futár és érkezik is a patron. Vagy bármi. Hisz nem csak festéket, alkatrészeket is lehet itt venni. Dobot, traszferszalagot, festékporgyűjtő tartályt. Ezekhez sem kell szakembernek kell lenni, hisz a pontos nyomtató típus alapján ki lehet választani a terméket, és egyszerűen ki is lehet cserélni a nyomtató használati utasításával a kézben.

A nyomtatóalkatrész.hu nem csak az én kedvenc webáruházam lett, hanem a családé is, hisz mindenkinek ajánlom, akinek csak tudom. Legyen szó tintasugaras, vagy lézernyomtatóról, itt minden patron, toner megtalálható.

Persze továbbra is szívesen vásárolok vagy nézegetek lámpákat az interneten, de a lámpás webshop mellé bejött a nyomtatoalkatresz.hu is, ahol pedig magam intézhetem a festékpatron-vásárlást. Egyszerűen, gyorsan. Akár bankkártyás, akár előre utalásos, vagy utánvétes fizetéssel.