Új lámpát vettem, majd megjutalmaztam magam egy táskával is

Mikor megvettük a családi házunkat, még csak kettesben voltunk. A terv az volt, hogy benépesítjük gyerekekkel, de hogy őszinte legyek, a második csemeténél megtorpantuk, nem kicsit visszavettünk az iramból. A ház kétszintes, egyelőre lent is elférünk, de az a terv, hogy a fenti három szobának idővel lesz 1-1 lakója. Viszont nagyfiam iskolás lett és láttuk is rajta, hogy igényelné már a saját szobát, mert nem szeretne osztozkodni 3 éves kishúgával. Kérésének természetesen semmi akadálya nem volt. A felső rész sem kívánt már meg komolyabb felújítást, csupán tisztasági festésre, új bútorokra, karnisra, függönyre volt szükség. Nagyfiús kiegészítőket igyekeztem válogatni, lámpákat is nagyon szépeket találtam a plafonra és a falra is egy klassz webáruházban.

Persze miután kidolgoztam magam, kikapcsolódásképpen körülnéztem legkedveltebb táska webáruházamban, ami a www.annataska.hu oldalon található és természetesen már el van mentve a kedvencek sávba is ez a cím. Szeretem nagyon a kézitáskákat, sokféle stílusú darabom van, mondhatni gyűjtöm is őket. Az Annatáskához azért szoktam időről időre benézni, mert mindig vannak akciók és tényleg nagyon jutányos áron lehet hozzájutni a legtrendibb, vagy éppen klasszikus, időtálló, márkás darabokhoz.

Már régóta regisztrált, visszatérő vásárlójuk vagyok és természetesen részt veszek hűségprogramjukban is, amit rendkívül kedvezőnek találok. Ez tulajdonképpen egy pontgyűjtő rendszer. Lényege, hogy megrendeléskor, regisztrált és bejelentkezett vásárlók részére pontok íródnak jóvá. Az akciós termékek bruttó összegének 3, míg a nem akciós áruk bruttó összegének 5%-át írják hűségpontként jóvá. A pontok a következő vásárlások alkalmával használhatóak fel, lehet őket gyűjteni, egyedül arra kell figyelni, hogy a jóváírástól számított 180 napon belül fel legyenek használva, különben elvesznek. Mondjuk engem ez a veszély nem fenyeget, mert havi-kéthavi rendszerességgel biztosan vásárolok itt. Természetesen nemcsak magamnak, de a családtagoknak is választottam már innen hasznos, jó árú, és nem utolsó sorban stílusos, dekoratív kézitáskák közül. Gyerekeknek hátizsákot, férjemnek bőrövet, apukámnak pénztárcát is vettem már itt. Volt, hogy ajándékba, alkalomra, de olyan is volt, hogy csak úgy.  

Azért is szeretek az itteni kínálatból válogatni, mert sokféle táska van és mindig vannak újdonságok is. Típus szerint vannak itt kézitáskák, hátitáskák, váll- és testtáskák, de pénztárcák, övek, neszesszerek és táskarendezők is. Persze az ilyen webáruházak kínálatát nézegetve mindenki a hölgyekre gondol elsősorban, pedig az erősebbik nem képviselői számára is legalább olyan széles a választék. Itt is vannak sportosabb, de elegánsabb, klasszikus darabok is. Részletes termékleírások vannak méretet, színt és stílust illetően.  A képek a termékekről részletesek és szépek, teljesen visszaadják, hogy milyenek is a táskák valójában. Többek között ezért is szeretek innen vásárolni, mert még soha nem kellett csalódnom, hogy a képek alapján egy-egy táska ne úgy nézett volna ki, mint valójában.

Ha bármilyen kérdésünk vagy észrevételünk lenne a termékeket vagy éppen a megrendelésünket illetően, az ügyfélszolgálatot e-mailen, vagy telefonon tudjuk elérni. Többféle fizetési és szállítási mód közül tudunk választani. Megrendelésünk összegét előre utalással, Barionon keresztül, vagy utánvéttel tudjuk kiegyenlíteni. Utánvétes fizetés a futároknál bankkártyával is lehetséges. Csomagunkat GLS futárszolgálattal szállíttathatjuk a megadott címre, vagy magunk is érte mehetünk egy Pick Pack pontra, ha ezt a megoldást kényelmesebbnek találjuk. Egyébként 15.000.- Ft, vagy afeletti végösszegű rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Szóval legyen szó lámpákról, vagy táskákról, most már mindkettőről tudom, melyik webáruház a legjobb lelőhelyük az interneten.