Utasbiztosítás nélkül sehova!

Épp a helyi lámpa szaküzletben vásároltam, amikor hangos gondolkodásom eredményeképp az egyik eladó a Pannon Safe céget ajánlotta nekem a lakásbiztosításom megkötésére. Ennek már több, mint 2 éve, és azóta barátok is lettünk. A lakásbiztosítás remekül szuperál, volt már kárkifizetés, és nem kellett csalódnunk.

A minap épp átjött Pisti, a lámpaboltos barátom, és mondtam neki, hogy ha már ilyen jó tippje volt lakásbiztosítás terén, akkor adhatna valami tanácsot utasbiztosítással kapcsolatban is. Jövő héten Costa Ricára utazunk, és nem is volt kérdés, hogy szükségünk lesz utasbiztosításra. Rövidebb utak esetén is mindig volt, csupán annyi volt a különbség, hogy akkor nem én intéztem, így azt se tudtam, merre induljak.

Pisti kicsit értetlenkedve nézett rám, amikor segítséget kértem tőle. Ekkor világosított fel, hogy a Pannon Safe bizony utasbiztosítással is foglalkozik.
Ez nagyon meglepett. Nem is tudom, hogy kerülhette el a figyelmem mindez, amikor a lakásom védelmét intéztem.

Fel is mentem a weboldalukra, hogy megnézzem, hogyan lehet ilyet kötni. Ha már itt vagyok, gondoltam, szétnézek alaposabban. Pistinek igaza volt, a Pannon Safe rendkívül széles termékpalettával dolgozik. Megtudtam, hogy foglalkoznak hitelügyintézéssel, nyugdíj- és balesetbiztosítással is a lakás- és utasbiztosítás mellett. Persze ez nem a teljes sorrend.
Az utasbiztosításról részletes leírást találtam, ami jól jött, ugyanis halvány lila gőzöm sem volt róla, hogy milyen is ez. Itt olyan könnyű, érthető módon megfogalmazva adják át a tudást, hogy azt a hétköznapi ember is könnyedén megérti, és tájékozódni képes ezek után a biztosítások világában.

Nagy örömömre észrevettem, hogy utasbiztosítás kötésére online is van lehetőség. Ez nagyon kényelmes, praktikus, 21. századi megoldás. Végre nem kell sorban állással tölteni az időt, hanem a kanapé kényelméből is meg tudjunk mindezt valósítani.
A kalkulátor rendkívül egyszerűen használható. Még én is könnyedén meg tudtam csinálni, aki teljesen béna a biztosításokkal és a számítógépekkel kapcsolatban is.
Mindössze az utazás adataira van szükség, valamint az utazókéra. Ezek ismeretében bárki kalkulálhat magának percek alatt utasbiztosítást, és egy könnyű, 100% online, papírmentes folyamat segítségével meg is kötheti.

Garantáltan a legjobb ajánlatot fogjuk kapni, hiszen a Pannon Safe kiterjedt partnerhálózata és közel 20 éves múltja lehetővé teszi, hogy csak a legprofibbakkal dolgozzanak együtt.

Végül én is itt kötöttem meg a szükséges biztosítást, rendkívül kedvező áron és nagyon széles fedezettel.
Örülök, hogy Pisti emlékeztetett, hogy mennyire király oldal ez a pannonsafe.hu. Nem csak az ár és a termék minősége volt kiváló, hanem az is nagyszerű érzés volt, hogy párom büszke volt rám, hogy milyen könnyen elintéztem ezt a felelősségteljes feladatot. Ha tudná, mennyire könnyű volt!
Most már biztosan felírom ezt a webcímet, és minden biztosítási ügyet itt fogok intézni!