Egy szép lámpa sokat dobhat a lakáson!

Szerintem, a többség szereti dekorálni a lakását, hiszen sokkal jobban érzi magát az ember egy szép környezetben, főleg, ha az a saját ízlésünknek megfelelően lett kialakítva. Én is így vagyok ezzel. Pont ezért járok viszonylag ritkán ilyen jellegű üzletekbe, mert az egész napot képes vagyok ott tölteni és nézelődni. Az egyik legjobb példa erre, amikor lámpákat és csillárokat nézegettem. Nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de szerintem egy szép lámpa elképesztően fel tudja dobni a lakást.

Találtam egy lámpa boltot, ami már az utcáról is majdhogynem kiégette a szemem, akkora fényesség és csillogás volt odabent. Azonnal be is rohantam, hogy körül nézzek, és abban bíztam, hogy találok valami extrább darabot.

A bolt tele volt szebbnél-szebb lámpákkal. Hamar meg is találtam a kedvencemet, ami úgy néz ki, mint a mesékben: gyönyörű-szép kristályok lógtak rajta, amiket nagyon szépen megvilágított a hidegfényű izzó, így pedig az egész úgy nézett ki, mintha egy nagy, csillogó jégcsap lenne – a formája is hasonló volt, és egy állólámpáról van szó. Lehet, hogy így nagyon elegánsnak hangzik, és tulajdonképpen az is, de szerintem nincs olyan otthon, amit ez a lámpa ne tudna feldobni. Egyből beleszerettem, mert így a nappalit már nem is kell nagyon dekorálni, mert ez önmagában is elég. Mondanom sem kell szerintem, de azért megsúgom: rögtön kettőt is vettem belőle.

Azóta már többször is megfordultam ebben az üzletben, és szerintem ti is fordítsatok kiemelt figyelmet a lámpákra a lakásotokban, mert így egy csomó fölösleges körtől megkímélhetitek magatokat.